Blockchain

Blockchain – Journalistik og kommunikation 

Jeppe arbejder som journalist hos Nordic Blockchain Association, hvor han skriver nyheder fra det danske blockchain-miljø. Han formidler desuden det arbejde, organisationen laver i forhold til at integrere blockchain teknologi i den digitale infrastruktur hos myndigheder og virksomheder.

Han har eksempelvis skrevet Høje-Taastrup Kommune, som er case i et af de første blockchain-pilot projekter i Danmark. Historien blev også samlet op af tech-mediet Version2. Derudover en historie om lanceringen af en MakerDAO’s stablecoin, og hvordan IBM’s nye blockchain platform bliver brugt til at højne fødevaresikkerheden af verdens største supermarkedskæder.

Jeppe har også lavet forberedende pressearbejde til Nordic Blockchain Conference, som er organiseret af Nordic Blockchain Association og afholdt hos Dansk Industri.

Nordic Blockchain Conference 2018. Foto: Silja Grace Svendsen

Jeppe har i halvandet år arbejdet som journalist på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har formidlet forskning og innovation til magasinet Dynamo, DTU Avisen og Web. Han skriver primært dybdegående artikler om emner inden for IT-området herunder cybersecurity, databeskyttelse, deep learning algoritmerproduktkonfigurations-systemer, energi og blockchain.

Udover sin rolle som journalist, har Jeppe også erfaring med at holde foredrag om blockchain – senest som oplægsholder på Journalisternes Fagfestival.

Foredrag ved Journalisternes Fagfestival d. 5 november 2018.