Blockchain journalist og formidler


Jeppe formidler blockchain teknologi i sin rolle som journalist hos Nordic Blockchain Association. Han skriver nyheder fra den danske blockchain scene og formidler de initiativer, organisationen laver i samarbejde med myndigheder og virksomheder. Senest skrev han en artikel om IBM’s nye blockchain platform, som bliver brugt af verdens største fødevarevirksomheder. 

Jeppe holder foredrag ved Journalisternes Fagfestival d. 5 november 2018.

Udover sin rolle som journalist holder Jeppe også foredrag om blockchain teknologi – senest som oplægsholder på Journalisternes Fagfestival. I hans foredrag kombinerer han en journalistisk opbygget fortælling med et visuelt powerpoint, der efterlader publikum med en følelse af, at de forstår teknologiens kerne.

“Det er første gang, nogen har forklaret mig blockchain, hvor jeg rent faktisk forstod det,” sagde en tilskuer ved sidste oplæg.

Jeppe arbejder til dagligt som journalist på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han formidler forskning og innovation til magasinet Dynamo, DTU Avisen og Web. Han skriver primært dybdegående artikler om emner inden for IT-området herunder cybersecurity, databeskyttelse, deep learning algoritmerproduktkonfigurations-systemer, energi og blockchain.

Jeppe har interviewet nogle af de førende forskere, virksomheds-profiler og eksperter på området. Han har desuden erfaring med investering og handel med kryptovaluta.

Jeppes personlige interesse for emnet bunder i, at han tror på, at teknologien har potentialet til at skabe et nyt grundlag for måden, vi opbygger vores digitale infrastruktur på. Et emne, som hele tiden bliver vigtigere i en mere digitaliseret verden.

Du er velkommen til at kontakte Jeppe på hans mail – erstat (at) med @ – eller telefon.

  • jmo (at) nordicblockchain.com
  • +45 60499197.