Blockchain

 

Blockchain journalist og formidler


Jeppe arbejder som journalist hos Nordic Blockchain Association, hvor han skriver nyheder fra det danske blockchain-miljø. Han formidler desuden det arbejde organisationen laver i forhold til at integrere blockchain teknologi i den digitale infrastruktur hos myndigheder og virksomheder.

Senest skrev han en artikel om Høje-Taastrup Kommune, som er case i et af de første blockchain-pilot projekter i Danmark. Historien blev også samlet op af tech-mediet Version2. Derudover har han blandt andre artikler skrevet om, hvordan IBM’s nye blockchain platform bliver brugt til at højne fødevaresikkerheden af verdens største supermarkedskæder.

Nordic Blockchain Conference 2018. Foto: Silja Grace Svendsen

Jeppe laver også forberedende pressearbejde til den årlige Nordic Blockchain Conference, som er organiseret af Nordic Blockchain Association og afholdt hos Dansk Industri.

Foredrag ved Journalisternes Fagfestival d. 5 november 2018.

Udover sin rolle som journalist, har Jeppe også erfaring med at holde foredrag om blockchain – senest som oplægsholder på Journalisternes Fagfestival. Han kombiner en journalistisk opbygget fortælling med et visuelt powerpoint, der tilsammen forklarer teknologiens kerne.

Jeppe har det sidste halvandet år arbejdet som journalist på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har formidlet forskning og innovation til magasinet Dynamo, DTU Avisen og Web. Han skriver primært dybdegående artikler om emner inden for IT-området herunder cybersecurity, databeskyttelse, deep learning algoritmerproduktkonfigurations-systemer, energi og blockchain.

Jeppe har interviewet nogle af de førende forskere, virksomheds-profiler og eksperter på blockchain-området.

Han har desuden erfaring med investering og handel med kryptovaluta.

Jeppes personlige interesse for emnet bunder i, at han tror på, at teknologien har potentialet til at skabe et nyt grundlag for måden, vi opbygger vores digitale infrastruktur på. Et emne, som hele tiden bliver vigtigere i en mere digitaliseret verden.

Du er velkommen til at kontakte Jeppe på hans mail – erstat (at) med @ – eller telefon.

    • jmo (at) nordicblockchain.com
  • +45 60499197.