Journalistik

Jeppe skriver korte og lange artikler om forskning og teknologi til web og magasin. Læs eksempler ved at klikke på billederne.


Magasinet DYNAMO


DYNAMO #52: Vindmøllevinger

Forskere fra DTU har i et samarbejde med LM Windpower udviklet et nyt kompositmateriale, det gør det muligt at bygge verdens største møllevinger. Artiklen blev senere udgivet af Innovationsfonden og State of Green på engelsk.


DYNAMO #54: Tema om Cybersikkerhed

       Baggrundshistorie                             Case                                  Nyhed

Danmark er et af de lande, der har placeret flest værdier, personfølsomme oplysninger og kritisk infrastruktur online. Det gør vores samfund, virksomheder og borgere ekstra udsatte over for hackere. Men samtidig giver digitaliseringsgraden mulighed for at blive et foregangsland inden for udvikling af teknologier og metoder til at modstå den hurtigst voksende form for kriminalitet; cyberangreb.


DYNAMO #51: Bitcoin-innovation

Virksomheden Chainalysis tilbyder banker og pengeinstitutter at undersøge, om bitcoins tidligere har været benyttet til kriminalitet. Dermed lever kryptovalutaen op til hvidvaskningslovens regler og må ses som en legitim valuta i lovens øjne. Artiklen blev senere udgivet af The Technologist på engelsk.


Dynamo #55: Tandem solceller


DYNAMO #54: Q&A om Elsystemet


DYNAMO #53: Produkt konfigurations systemer


DYNAMO #56: Laserlastbiler


Science Report


Flere penge på vej til dansk energiforskning 

“Der bliver ingen energirevolution, hvis vi fortsætter sådan her”